De Heihoeve is een biologisch land- en tuinbouw bedrijf. De Heihoeve biedt plaats aan mensen die weer mee willen doen in de maatschappij maar dit soms lastig vinden of weinig sociale contacten hebben ter ondersteuning. Daarnaast is De Heihoeve er voor mensen die tijdelijk of voor langere tijd opgenomen zijn of onder behandeling zijn bij Dimence. Het deelnemen aan werkzaamheden is hierbij ondersteunend aan het behandeltraject.

Werken op de boerderij betekent veel buitenwerk; werken in de groentetuin of de bloementuin, het verzorgen van de dieren (varkens, koeien, kippen en schapen), onderhoud aan gebouwen en machines, het verwerken van bomen voor openhaardhout en het onderhouden van bossen, houtwallen en singels. Werkzaamheden die binnen gebeuren zijn het verwerken van groentepakketten en het maken van diverse cadeauartikelen. De Heihoeve biedt verder individuele werkplekken in de schoonmaak en administratie.

Groentepakketten

Via De Heihoeve is er voor iedereen de mogelijkheid om groentepakketten te bestellen. Iedere week worden er groentepakketten samengesteld met vier verschillende groenten. De groenten komen zoveel mogelijk van onze eigen biologische moestuin, van biologische telers uit de omgeving of van de biologische groothandel. De samenstelling is afhankelijk van het seizoen.

U kunt een abonnement nemen op een groentepakket. Als u een groentenabonnement neemt, krijgt u een pakket waarbij wij de hoeveelheid groente aanpassen aan de grootte van uw huishouden. Een tweepersoons groentepakket kost €8,00. Naast de groenten kunt u ook wekelijks extra producten bij ons bestellen. Zo leveren wij aardappelen, uien, verschillende soorten fruit, zuivel en brood. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. www.dacdeheihoeve.nl

Parkeren

In de omgeving van De Heihoeve kunt u vrij parkeren.