Dimatch is het interne inzetbureau van de Dimence Groep. Psychiatrisch verpleegkundigen en sociaal pedagogisch werkenden worden via het inzetbureau ingezet binnen de verschillende stichtingen van de Dimence Groep. Bij Dimatch werken ongeveer 165 collega’s die flexibel inzetbaar zijn voor meerdere teams binnen de Dimence Groep. Daarvan worden er jaarlijks ongeveer 60 van gedetacheerd.

Bij Dimatch vinden we het belangrijk dat onze collega’s zich kunnen ontwikkelen. Je volgt diverse scholingen, regionale bijeenkomsten en kunt deelnemen aan intervisiebijeenkomsten. Daarnaast krijg je een jaargesprek waarin jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Werken bij Dimatch kan bij voorkeur met een dienstverband van 16 uur per week of meer. Je wordt ingezet voor ad hoc diensten en planbaar verzuim. Daarnaast is het mogelijk dat je tijdelijk een periode gedetacheerd wordt vanuit Dimatch naar een afdeling. Tijdens je detachering neem je deel aan alle zorgtaken die voorkomen op een afdeling en kan je je verdiepen in die specifieke doelgroep.

De voordelen van het werken via Dimatch!

Steeds meer zorgprofessionals kiezen bewust voor het flexibel werken via een inzetbureau. Maar waarom?

  • Je ontwikkelt je tot een allround zorgprofessional door op meerdere locaties en met verschillende doelgroepen binnen de Dimence Groep te werken.
  • Jouw werkdagen blijven dynamisch vanwege de afwisseling in ziektebeelden, culturen en teams.
  • Jouw inzet wordt gewaardeerd door collega’s die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

‘Ik ben bewust als flexmedewerker via Dimatch gestart.

Lees waarom Melissa bewust als flexmedewerker werkt via Dimatch.

Pas jij bij Dimatch?

Dimatch is altijd op zoek naar gedreven psychiatrisch verpleegkundigen en sociaal pedagogisch werkenden die passen bij Dimatch. Je past bij Dimatch als je:

  • Passie hebt voor de geestelijke gezondheidszorg.
  • Graag samenwerkt met gedreven collega’s binnen verschillende teams.
  • Houdt van dynamiek door te werken met diverse doelgroepen.
  • Flexibiliteit jouw tweede natuur is.

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Ja, ik ga akkoord Meer informatie