''De ervaring dat Dimence Groep een organisatie is waarin ik veel kan leren en kennis en vaardigheden kan opdoen in het diagnosticeren en behandelen van diverse psychiatrische problematiek, had ik al als GZ-psycholoog opgedaan.

Met vertrouwen in het vinden van voldoende uitdaging en het ontvangen van voldoende begeleiding, ging ik het contact met Dimence Groep aan om deze intensieve en leerzame opleiding binnen deze innoverende organisatie vorm te geven.

Op alle vlakken ben ik enthousiast. Op het gebied van management kan ik vaardigheden opdoen en zie ik rolmodellen gepassioneerd in hun werk. Ik doe ervaring op in álle onderdelen van gedegen wetenschappelijk onderzoek. En ik voel mij steeds vaardiger worden in het onderzoeken van complexe psychodiagnostische vraagstukken en in het uitvoeren van verschillende vormen van psychotherapie.

Elke psycholoog met een bredere behoefte aan zelfontplooiing kan ik de KP-opleiding adviseren bij Dimence Groep. Bovendien is Dimence Groep sponsor van de IJsselloop, voor mij een leuk extraatje.''

opleidingsvacatures

Elise is inmiddels werkzaam als Klinisch Psycholoog buiten Dimence Groep.