“Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Dimence Groep. Al kort na binnenkomst was ik onder de indruk van de vooruitstrevendheid van de organisatie waarbij wetenschappelijk onderzoek hoog in het vaandel staat. Ook het belang dat wordt gehecht aan innovatie en ontwikkeling is voor mij van absolute meerwaarde.

Ik begon als basispsycholoog binnen het team Ouderen. Dankzij het brede aanbod van trainingen en cursussen kreeg ik in deze functie al snel de mogelijkheid om mijn eigen deskundigheid te bevorderen. Dit droeg ertoe bij dat de overstap naar de GZ-opleiding erg soepel verliep.

In mijn huidige rol als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog ontwikkel ik mij tot generalist in de geestelijke gezondheidszorg. Gedurende de opleiding is er naast de theorie en praktijk net zo veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Door middel van supervisies word ik gestimuleerd het beste uit mezelf te halen. Ondertussen leer ik enorm veel van de ervaringen van deskundige collega’s die hun vak verstaan.

Een uniek element van de opleiding is voor mij dat er twee keer per jaar een speciale middag wordt georganiseerd voor alle deelnemers van de P-opleiding. Een gezellig, maar vooral nuttig samenzijn dat de mogelijkheid biedt om andere opleidelingen te leren kennen. Bovenal staat de bijeenkomst in het teken van een wisselend actueel thema waarbij boeiende beroepsgerelateerde onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken belicht worden.

Samenvattend is het vooral de persoonlijke ontwikkeling die ik mag doormaken, gecombineerd met de overvloed aan kennis en ervaringen die de organisatie mij biedt, wat Dimence Groep voor mij de juiste werkgever maakt.”

opleidingsvacatures

Merel is inmiddels elders aan het werk als GZ-psycholoog.