Renze van den Noort is achttien jaar geleden begonnen als psychiatrisch verpleegkundige. In die tijd heeft hij in verschillende functies gewerkt. “Na mijn opleiding gedifferentieerd ggz verpleegkundige ben ik aan de slag gegaan als senior psychiatrisch verpleegkundige. Ook heb ik in die tijd een management opleiding gedaan om mijn managementvaardigheden verder te ontwikkelen. Ik heb vervolgens een uitstapje naar een andere organisatie gemaakt en ben na een aantal jaren weer bij Dimence gaan werken als teamleider voor een nieuw op te zetten team.

Dimence heeft me helpen groeien naar mijn huidige functie als teamleider. Het was een prettig samenspel tussen mij en mijn manager in deze ontwikkeling. Zo heb ik recent de opleiding MBA afgerond. Dimence heeft dit goed gefaciliteerd. Ik heb uitstekende begeleiding gehad en was in de gelegenheid om de opdrachten daadwerkelijk in de praktijk uit te voeren. Ik ervaar Dimence als een prettige organisatie waar volop ruimte is om te blijven leren en ontwikkelen. Zo blijft mijn werk uitdagend.

Samen iets nieuws neer zetten en verder opbouwen, dat vind ik mooi in mijn huidige functie. Met een nieuwe visie, waarin gelijkwaardigheid, oprechte nieuwsgierigheid en transparantie een belangrijke rol spelen!

Vacatures