Jouw arbeidsvoorwaarden

De Dimence Groep biedt jou een uitdagende baan binnen een veilige, professionele werkomgeving. Je ontvangt een passend salaris bij de functie waarin je gaat werken conform de CAO GGZ. Uiteraard geven wij ook verder uitvoering aan deze CAO, wat onder andere betekent dat je recht hebt op: 

  • 8% vakantiebijslag  
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) 
  • 166 vakantie uren (bij een fulltime dienstverband) 
  • 35 levensfasebudget-uren om ervoor te zorgen dat je duurzaam inzetbaar blijft ontvang je (bij een fulltime dienstverband)

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA) profiteer je van fiscale voordelen. Denk hierbij aan de aankoop van een nieuwe fiets voor woon-werkverkeer of een voor het betalen van het lidmaatschap van jouw beroepsvereniging. Het kopen of verkopen van vakantiedagen en de uitruil van reis- en studiekosten behoren ook tot de mogelijkheden. Verder kun je via Dimence Groep deelnemen aan meerdere collectieve verzekeringen.  

Vitaliteit en mobiliteit

Binnen de Dimence Groep hechten we waarde aan vitale collega’s die plezier hebben in hun werk. We hebben een team Vitaliteit en Mobiliteit wat zich hiervoor inzet. Medewerkers worden ondersteund op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je loopbaan zo vormgeeft dat deze bij je past. 

Wij bieden daarnaast kortingsmogelijkheden bij een fitness- of atletiekabonnement. 

Leren en ontwikkelen 

Dimence Groep ontwikkelt mensen! Dit betekent dat we met jou zullen kijken hoe jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij faciliteren opleidingen, trainingen en coachingstrajecten zodat jouw kennis en kunde als professional up-to-date blijft. Zo heb je de keuze uit verschillende trainingen via onlinetraining platform Goodhabitz. 

Personeelsvereniging

De Personeelsvereniging van de Dimence Groep is een actieve vereniging met bijna 1.200 enthousiaste leden. De Personeelsvereniging organiseert sportieve, culturele, creatieve activiteiten voor haar leden. Voor maar € 2,50 per maand ben je al lid. 

Bespreken wij binnenkort wat wij voor mekaar kunnen betekenen?