Opleidingen bij de Dimence Groep

'Dimence Groep helpt mensen ontwikkelen'. Dit motto maakt duidelijk dat we geloven in de kracht van mensen om te leren en zich te ontwikkelen.

De Dimence Groep heeft opleidingsplaatsen voor verschillende beroepsopleidingen binnen de stichtingen Dimence, Mindfit, Transfore, Jeugd ggz, WijZ Welzijn en De Kern. We zijn een erkend opleidingsinstituut voor de opleiding tot psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, verpleegkundige en verpleegkundig specialist ggz.  Over het algemeen betreft het hier meerjarige opleidingen waarbij iemand werkzaam is voor de Dimence Groep en daarbij de opleiding volgt. Om tot een van deze opleidingen te worden toegelaten wordt een sollicitatieprocedure gevolgd. 

Vacature opleidingsplaats Psychiater

Vacature opleidingsplaats Verpleegkundig Specialist

Stages

De Dimence Groep biedt stageplaatsen voor de meeste beroepen die binnen het bedrijf voorkomen en is een erkend leerbedrijf voor veel verschillende opleidingen. Wij bieden stageplaatsen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Je kunt hierbij denken aan stageplaatsen voor opleidingen als verpleegkunde, diverse therapeutische opleidingen, psychologie, maar ook bijvoorbeeld voor opleidingen in de richtingen secretarieel of facilitair. Ook zijn we regelmatig op zoek naar mensen die hun afstudeeronderzoek binnen de ggz willen uitvoeren.

Voor een deel van de stageplaatsen worden afspraken gemaakt met de ROC's en hogescholen. Deze plaatsen worden door de opleidingsinstellingen ingevuld. Vrije stageplaatsen voor de opleidingen (toegepaste) Psychologie, Orthopedagogiek en SPH worden altijd geplaatst als vacature op deze site. Op termijn zullen alle vrije stageplaatsen hier geplaatst worden. Bekijk het actuele overzicht van de opleidingsplaatsen en stages.

De stageplaatsen voor mbo-V en hbo-v zijn doorgegeven aan de scholen. We hebben vaste stageplaatsen voor Saxion, Windesheim, VIAA, Deltion, Landstede, Aventus en ROC van Twente. Je kunt je interesse aan het stagebureau op school kenbaar maken. Zij bepalen wie er binnen de Dimence Groep komen stagelopen.

Binnen de Dimence Groep hebben wij enkele stageplaatsen voor de opleiding Social Work vanaf het derde jaar. Deze kun je terug vinden bij de actuele vacatures. Helaas zijn er geen mogelijkheden voor studenten in het eerste of tweede jaar.

Stageplaatsen voor ervaringsdeskundigen bieden we alleen aan voor studenten van de opleiding ervaringsdeskundige (voorheen Leergang LEON) van het ROC Twente. Deze stageplaatsen worden als vacature aangeboden op deze website. Op dit moment zijn er geen stageplaatsen beschikbaar. Maak via de button onderaan de pagina een Jobalert aan om op te hoogte te blijven van deze vacatures.

Mocht je belangstelling hebben dan kun je je cv en motivatiebrief mailen naar stage@dimencegroep.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met het stagebureau via stage@dimencegroep.nl.

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Ja, ik ga akkoord Meer informatie