Leren bij de Dimence Groep

'Dimence Groep helpt mensen ontwikkelen'. Dit motto maakt duidelijk dat we geloven in de kracht van mensen om te leren en zich te ontwikkelen.

De Dimence Groep heeft opleidingsplaatsen voor verschillende beroepsopleidingen. We zijn een erkend opleidingsinstituut voor de opleiding tot psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, verpleegkundige en verpleegkundig specialist ggz.  Over het algemeen betreft het hier meerjarige opleidingen waarbij iemand werkzaam is voor de Dimence Groep en daarbij de opleiding volgt. Om tot een van deze opleidingen te worden toegelaten wordt een sollicitatieprocedure gevolgd. 

Stages

De Dimence Groep biedt stageplaatsen voor de meeste beroepen die binnen het bedrijf voorkomen en is een erkend leerbedrijf voor veel verschillende opleidingen. Wij bieden stageplaatsen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Je kunt hierbij denken aan stageplaatsen voor opleidingen als verpleegkunde, diverse therapeutische opleidingen, psychologie, maar ook bijvoorbeeld voor opleidingen in de richtingen secretarieel of facilitair. Ook zijn we regelmatig op zoek naar mensen die hun afstudeeronderzoek binnen de ggz willen uitvoeren.

Voor een deel van de stageplaatsen worden afspraken gemaakt met de ROC's en hogescholen. Deze plaatsen worden door de opleidingsinstellingen ingevuld. Vrije stageplaatsen voor de opleidingen (toegepaste) Psychologie, Orthopedagogiek en SPH worden altijd geplaatst als vacature op deze site. Op termijn zullen alle vrije stageplaatsen hier geplaatst worden. Bekijk het actuele overzicht van de opleidingsplaatsen en stages.

Voor periode 3 en 4 van dit schooljaar zijn bijna alle stageplaatsen ingevuld.

Stageplaatsen voor ervaringsdeskundigen bieden we alleen aan voor studenten van de opleiding ervaringsdeskundige (voorheen Leergang LEON) van het ROC Twente. Deze stageplaatsen worden als vacature aangeboden op deze website. Per 8 november 2021 zijn er weer stageplaatsen beschikbaar. Maak via de button onderaan de pagina een Jobalert aan om op te hoogte te blijven van deze vacatures.

Mocht je belangstelling hebben dan kun je je cv en motivatiebrief mailen naar servicedeskhrm@dimencegroep.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met het stagebureau van de servicedesk HRM via servicedeskhrm@dimencegroep.nl