De opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ

De Stichting Dimence Groep biedt de driejarige (praktijk)opleiding tot GGZ Verpleegkundig Specialist aan, met perspectief op een carrière als verpleegkundig specialist in de GGZ. De opleiding tot Verpleegkundig Specialist includeert de opleiding tot Master Advanced Nure Practioner (MANP). Tijdens het praktijkdeel van de opleiding kun je je bekwamen in alle aspecten van de GGZ praktijk. Dimence Groep werkt hiertoe onder andere samen met GGZ instellingen in de regio met regionaal bekende instellingen in de jeugdpsychiatrie, psycho-geriatrie en forensische psychiatrie.

Lees het verhaal van Leon Berkenbosch, verpleegkundig specialist ggz in opleiding bij Dimence!

Dimence Groep heeft een uitstekende reputatie als opleidingsinstituut

Met deze mastergraad op zak, heb je de bevoegdheid zelfstandig beslissingen te nemen als het gaat om het indiceren en zelfstandig uitvoeren van voorbehouden medische en verpleegkundige handelingen. Je combineert patiëntenzorg met taken in de kwaliteitszorg, zoals deskundigheidsbevordering, innovatie en onderzoek. Gedurende de opleiding werk je op 3 verschillende leerplekken en 2 verschillende doelgroepen.

Wat we van je vragen

Na een begin als B-verpleegkundige of HBO-V-er was je volgende stap het functioneren als senior of sociaal psychiatrisch verlpleegkudige in de klinische, semimurale of ambulante GGZ. Je bent professioneel en persoonlijk begeleider van cliënten en men kent je als een gedreven en succesvolle collega verpleegkundige.

Tevens heb je grote interesse in verpleegkundige ontwikkelingen binnen de GGZ en wilt dit uitdiepen. Je gaat voor kwaliteit en baseert je handelen het liefst op collegiaal getoetse of wetenschappelijke inzichten. Het direct betrokken willen blijven bij de zorg voor cliënten is een belangrijke drijfveer om juist voor deze brede erkende beroepsopleiding tot specialist te kiezen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie en de opleiding tot Verpleegkundig Specialist kun je contact opnemen met Linda Kronenberg, V-Opleider (L.kronenberg@dimencegroep.nl).

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Ja, ik ga akkoord Meer informatie