HBO

Senior Psychiatrisch Verpleegkundige FACT Deventer

Senior Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist

Hee Jij!

Ben jij die sprankelende, Senior Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist die onze gecertificeerd FACT-teams in Deventer wil komen versterken? Dan zoeken wij jou!

Wie wij zoeken

Verpleegkundig Specialist FACT Deventer

Senior Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist

Hee Jij!

Ben jij die sprankelende, Senior Psychiatrisch Verpleegkundige of Verpleegkundig Specialist die onze gecertificeerd FACT-teams in Deventer wil komen versterken? Dan zoeken wij jou!

Wie wij zoeken

Verpleegkundig specialist Mindfit Rijssen

Verpleegkundig specialist Mindfit Rijssen

Gunnen, geven, delen.

Psychiatrisch verpleegkundige Topreferente ggz

Psychiatrisch verpleegkundige

Wij zijn op zoek naar een Psychiatrisch verpleegkundige voor het team HCMC.

Bij HCMC zijn volwassenen met ASS opgenomen met hoog complexe problematiek. Deze patiënten worden kort durend (3- 9 maanden) behandeld, met als doel om te stabiliseren. Meer weten over wat het COS te bieden heeft? Kijk op http://COS.dimence.nl

Sociaal pedagogisch werkende Dimatch

Sociaal pedagogisch werkende Dimatch

Wil jij als sociaal pedagogisch werkende werken met verschillende doelgroepen binnen de ggz? Krijg jij energie van het leveren van de juiste zorg, samen met betrokken collega’s? Zoek jij een functie met verantwoordelijkheid en flexibiliteit waar geen werkdag hetzelfde is? Dan is het werken via Dimatch iets voor jou!

Verpleegkundig Specialist Ontwikkelingsstoornissen Deventer

Verpleegkundig Specialist Ontwikkelingsstoornissen

Ben jij die Verpleegkundig specialist die het team ontwikkelingsstoornissen in Deventer wil komen versterken? Wil jij samen met ons, jou en onze, ambities nastreven?

Voor het team Ontwikkelingsstoornissen in Deventer zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist. Het team ontwikkelingsstoornissen maakt deel uit van de divisie “specialistische behandeling en diagnostiek” en biedt hulp aan cliënten in de leeftijd van 17-65 jaar met psychiatrische problematiek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ontwikkelingsstoornissen

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Voor het team Ontwikkelingsstoornissen in Deventer zijn wij op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige.

Het team ontwikkelingsstoornissen (TOS) maakt deel uit van de divisie specialistisch en diagnostiek en biedt hulp aan cliënten in de leeftijd van 18-65 jaar met psychiatrische problematiek.

Systeemtherapeut Verslavingspsychiatrie

Systeemtherapeut Deventer

Ben jij een systeemtherapeut en wil je graag binnen de Verslavingspsychiatrie werken? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Je komt te werken binnen klinische afdeling Verslavingspsychiatrie en het ambulante team Verslavingspsychiatrie op de locaties Rielerenk en de Pikeursbaan in Deventer.

Senior psychiatrisch verpleegkundige stadsklinieken

Senior Psychiatrisch Verpleegkundige

Ben jij een senior psychiatrisch verpleegkundige en wil je graag werken binnen de herstelgerichte ggz? Het team Klinische Herstelgerichte GGZ, locatie Bloemendal in Deventer zoekt een collega!

Psychiatrisch verpleegkundige of senior psychiatrisch verpleegkundige COA

(Senior) psychiatrisch verpleegkundige

Voor het Team COA binnen de Divisie Spoedeisende psychiatrie, locatie AZC Schalkhaar, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Psychiatrisch Verpleegkundige of Senior Psychiatrisch Verpleegkundige voor minimaal 16 uur per week.

Pagina's