MBO

Teamsecretaresse

Teamsecretaresse

Zoek je uitdaging en afwisseling? En ben jij een secretariële topper? Welkom! 

Krijg jij energie van een baan waarin multitasking je dagelijkse manier van werken is? Zoek jij een baan waarin je kwaliteiten als doortastend, flexibel, snel schakelen en organiseren in kunt inzetten? Vind jij een betrokken team prettig en houd je van samenwerken? Ben je nieuws- en leergierig? Check dan deze vacature, want bij Dimence helpen wij je ontwikkelen en zoeken wij een secretariële topper!  

Psychiatrisch verpleegkundige Transfore FPK

PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE
Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige met speciale interesse in de forensische psychiatrie? Lees dan snel verder!

De Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) in Balkbrug is op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige die het team komt versterken!

Psychiatrisch verpleegkundige vaste nachtdienst Verslaving

Wij zijn op zoek naar een Psychiatrisch verpleegkundige voor de vaste nachtdienst Kliniek Verslaving, locatie Rielerenk te Deventer. 
Op de locatie Rielerenk bevinden zich de afdelingen Medium Care en HIC-IHT (divisie Spoed), HIC-FACT (divisie herstelgerichte zorg), Ouderen en somatiek (divisie Ouderen) en team Opname Verslavingspsychiatrie Deventer (divisie SGGZ). Ook is er binnen deze locatie een beoordelingsruimte waar mensen met een psychiatrische crisis naar toe gebracht kunnen worden. Deze beoordelingslocatie wordt 24 uur per dag bemand.

Psychiatrisch verpleegkundige Dimatch

Psychiatrisch Verpleegkundige Dimatch

Wil jij als verpleegkundige werken met verschillende doelgroepen binnen de ggz? Krijg jij energie van het leveren van de juiste zorg, samen met betrokken collega’s? Zoek jij een functie met verantwoordelijkheid en flexibiliteit waar geen werkdag hetzelfde is? Dan is het werken via Dimatch iets voor jou!

Coördinerend teamsecretaresse

Coördinerend teamsecretaresse
32 uur per week locatie Almelo 

Wil jij jouw organisatietalent inzetten om onze organisatie verder te helpen? Weet jij rust en overzicht te bewaren? En ben jij een dienstverlenende, besluitvaardige secretaresse op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees snel verder en solliciteer direct!

Stageplaats secretariaten Dimence

Stageplaatsen

Wij bieden stageplaatsen aan op verschillende locaties in Deventer, Zutphen, Zwolle, Steenwijk en Almelo voor de volgende opleidingen:

Pagina's