MBO

Psychiatrisch verpleegkundige voor Klinische behandelafdeling Tollerink

Psychiatrisch verpleegkundige voor Klinische behandelafdeling

Wij zijn op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige die het team Tollerink wil komen versterken! Het team biedt langdurige zorg en behandeling aan patiënten met complexe meervoudige problematiek. Het doel van het verblijf op Tollerink is om het psychisch en sociaal functioneren te verbeteren of te stabiliseren, waardoor de patiënt weer kan functioneren in de voor hem/haar meest passende omgeving met uiteindelijk het doel door te stromen naar een vervolgplek.

Tuinder Werk en leercentrum de Heihoeve

Tuinder Heihoeve 

Wil jij jouw passie voor tuinieren inzetten voor de doorontwikkeling van onze biologische boerderij? Ben jij ondernemend genoeg om ideeën om te zetten naar zichtbare resultaten? Zou het bijdragen aan de ambities van mensen met psychiatrische problemen op het gebied van werken en leren jou voldoening en energie geven? Dan is de vacature van Tuinder bij Werk en Leercentrum de Heihoeve jouw nieuwe uitdaging!

Wij willen namelijk graag samenwerken met een ondernemende tuinder voor de biologische groentetuin in Lettele. 

Secretarieel medewerker Almelo

Secretarieel medewerker 16 uur per week Standplaats Almelo

Ben jij als energieke, accurate en representatieve secretaresse op zoek naar een leuke baan? Wil je een functie met doorgroeimogelijkheden in een professionele zorginstelling in ontwikkeling? Dan is de functie van secretarieel medewerker wat voor jou?

Secretarieel medewerker Deventer Zwolle

Secretarieel medewerker 32 uur per week Standplaats Deventer en Zwolle

Ben jij als energieke, accurate en representatieve secretaresse op zoek naar een leuke baan? Wil je een functie met doorgroeimogelijkheden in een professionele zorginstelling in ontwikkeling? Dan is de functie van secretarieel medewerker wat voor jou?

Stageplaats secretariaten Dimence

Stageplaatsen

Wij bieden stageplaatsen aan op verschillende locaties in Deventer, Zutphen, Zwolle, Steenwijk en Almelo voor de volgende opleidingen:

Flexkracht Medewerker begeleiding Ouderen

Flexkracht Medewerker begeleiding ouderenpsychiatrie

Heb jij affiniteit met de ouderen doelgroep en staat bij jou de patiënt voorop? Heb je, bijvoorbeeld naast je studie verpleegkunde, wat tijd over en zou je die in willen zetten in de psychiatrische zorg voor ouderen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Psychiatrisch verpleegkundige Dimatch

Psychiatrisch Verpleegkundige Dimatch

Wil jij als verpleegkundige werken met verschillende doelgroepen binnen de ggz? Krijg jij energie van het leveren van de juiste zorg, samen met betrokken collega’s? Zoek jij een functie met verantwoordelijkheid en flexibiliteit waar geen werkdag hetzelfde is? Dan is het werken via Dimatch iets voor jou!

Sociaal pedagogisch werkende Dimatch

Sociaal pedagogisch werkende Dimatch

Wil jij als sociaal pedagogisch werkende werken met verschillende doelgroepen binnen de ggz? Krijg jij energie van het leveren van de juiste zorg, samen met betrokken collega’s? Zoek jij een functie met verantwoordelijkheid en flexibiliteit waar geen werkdag hetzelfde is? Dan is het werken via Dimatch iets voor jou!

Pagina's