WO

Psychiater Jeugd ggz

Psychiater Jeugd ggz

Jeugd GGZ heeft ruimte voor een K&J Psychiater die onze teams in Twente wil komen versterken!

Jeugd GGZ (onderdeel van de Dimence groep) richt zich op kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en biedt op verschillende locaties in de regio ambulante GGZ hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Zo veel als mogelijk krijgt het kind vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving deze hulp aangeboden. Daarbij wordt intensief samengewerkt met verschillende partners in de regio.

Arts Topreferente ggz

Arts divisie Topreferente GGz, cluster ontwikkelingsstoornissen

Heb jij interesse in hoogspecialistische herstelgerichte zorg en bouw jij graag mee aan het opzetten van nieuwe zorgteams? Inspireer jij collega’s door bevlogen en met een gezonde dosis humor aan de slag te gaan? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees snel verder en solliciteer direct!

Arts Kind en Jeugd Zwolle Kampen

Arts Kind en Jeugd Zwolle Kampen

Wil jij samenwerken aan de beste mogelijkheden voor onze cliënten?

Jeugd ggz biedt specialistische ggz, dicht bij het thuis van kinderen en jongeren van 9 maanden tot en met 18 jaar. We geloven dat de veranderingen in de zorg kansen bieden voor vernieuwing en verbetering van ons werk en nieuwe mogelijkheden voor onze cliënten. Daar maken we ons sterk voor, samen met onze gemeenten, onze samenwerkingspartners en niet in de laatste plaats onze cliënten en hun netwerk.

Verpleegkundig Specialist Ontwikkelingsstoornissen

Verpleegkundig Specialist Ontwikkelingsstoornissen

Ben jij die Verpleegkundig specialist die het team ontwikkelingsstoornissen in Almelo wil komen versterken? Wil jij samen met ons, jou en onze, ambities nastreven?

Voor het team Ontwikkelingsstoornissen in Almelo zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist. Het team ontwikkelingsstoornissen maakt deel uit van de divisie “specialistische behandeling en diagnostiek” en biedt hulp aan cliënten in de leeftijd van 17-65 jaar met psychiatrische problematiek.

GZ Psycholoog Jeugd ggz Almelo

GZ Psycholoog Jeugd GGZ Almelo

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GZ Psycholoog die binnen de Jeugdggz ons team in Almelo komt versterken! 

Jeugdggz (onderdeel van de Dimence groep) richt zich op kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en biedt op verschillende locaties ambulante Jeugd GGZ hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Zo veel als mogelijk krijgt het kind vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving deze hulp aangeboden. Daarbij wordt intensief samengewerkt met verschillende partners in de regio. 

Specialist Ouderen Geneeskunde

Specialist ouderen geneeskunde divisie Ouderen ggz

Ben jij een Specialist ouderen geneeskunde die de afdeling opname ouderen wil komen versterken? Standplaats is onze locatie aan de Eerdelaan in Zwolle.

We bieden aan de Eerdelaan klinische en poliklinische behandeling aan oudere patiënten en patiënten die langdurig zijn opgenomen als gevolg van ernstig psychiatrische problematiek. Tevens is er een opnameafdeling spoed.

GZ Psycholoog Persoonlijkheidsproblematiek Complex trauma

GZ-Psycholoog, Team Persoonlijkheidsproblematiek en Complex Trauma Deventer 32 uur

Ben jij een GZ Psycholoog en op zoek naar een functie waarbij je ons helpt met het doorontwikkelen en verder implementeren van MBT, GIT-PD en traumabehandeling binnen ons team? Lees dan snel verder.

GZ Psycholoog Mindfit Emmeloord

Mindfit groeit, groei jij met ons mee?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Mindfit Emmeloord biedt jou de kans!

Mindfit zoekt voor het team Emmeloord en omgeving een GZ-psycholoog voor een dienstverband van minimaal 24 tot 36 uur per week. Werken bij Mindfit betekent oplossingsgericht werken vanuit positieve psychologie waarbij je de ruimte krijgt om je werk en uren zelf in te vullen in samenspraak met collega’s. Mindfit staat voor waardevolle, duurzame ggz met lef!

Verslavingsarts

Verslavingsarts.

Wij zijn op zoek naar een Verslavingsarts die het team Verslavingspsychiatrie in Deventer en Almelo wil komen versterken!

Dimence zet in op het uitbreiden en verstevigen van haar behandelaanbod voor onze doelgroep van patiënten bij wie sprake is van een combinatie van verslaving en psychiatrische problematiek. We hebben nieuwe behandelteams opgezet in Deventer (klinisch en ambulant) en in Almelo (ambulant). Onze behandeling is gericht op herstel van functioneren, met abstinentie als uitgangspunt (cure).

GZ of Klinisch psycholoog digitale behandelteam

GZ of Klinisch psycholoog digitale behandelteam

Heb jij passie voor digitale toepassingen en zie jij hiervoor onbegrensde mogelijkheden binnen de specialistische ggz? Wil jij samen met teamleden laten zien dat het echt mogelijk is om samen met patiënten goede digitale behandelingen te bieden? Werk je graag flexibel? Lees snel verder en solliciteer direct!

Pagina's