WO

GZ psycholoog Ontwikkelingsstoornissen Deventer

GZ Psycholoog

Ben jij een GZ Psycholoog die het team ontwikkelingsstoornissen in Deventer wil komen versterken? Lees snel verder!

Het team ontwikkelingsstoornissen behandelt naast mensen met autisme spectrumstoornissen ook mensen met ADHD. Binnen het team vinden zowel behandelingen als (psycho)diagnostisch onderzoek plaats. Naast individuele behandelingen, waaronder CGT, EMDR en E-health, biedt het team groepsbehandelingen voor patiënten met Autisme en/of ADHD.

GZ Psycholoog Orthopedagoog Generalist Jeugd ggz Wapenveld

GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist voor de regio Noordoost Veluwe, team Wapenveld

Voor een nieuw te starten team zijn wij op zoek naar:

Een ervaren GZ psycholoog of Orthopedagoog generalist die een nieuwe uitdaging aan durft te gaan!

GZ Psycholoog of Basispsycholoog Mindfit Amersfoort

Gunnen, geven, delen
GZ Psycholoog Mindfit Amersfoort / Soest

Ben jij ondernemend en wil je werken met gedreven collega’s in een zelfsturend team? Geloof je in e-health, positieve psychologie en eigen regie? Dan is de functie van GZ-psycholoog Amersfoort/Soest jouw volgende uitdaging!

Voor kring Amersfoort willen wij per 1 maart 2020 samenwerken met een toegewijd GZ-psycholoog of een ervaren basis psycholoog voor 24 uur per week.

Verpleegkundig specialist Esquirol Tollerink

Verpleegkundig Specialist Herstelgerichte GGZ Deventer

Ben jij een deskundige en gedreven Verpleegkundig Specialist met speciale affiniteit voor de herstelgerichte GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Psychiater FACT Kampen

Psychiater FACT team Kampen

In verband met de pensionering van onze huidige psychiater zijn wij op zoek naar een enthousiaste psychiater die het FACT team Kampen wil komen versterken! 

FACT Team Kampen is onderdeel van de divisie Herstelgerichte GGZ van Dimence. Het team bestaat uit ongeveer 8,5 FTE en is multidisciplinair samengesteld, waaronder een verpleegkundig specialist, een GZ psycholoog, een IPS trajectbegeleider, een ervaringsdeskundige en (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen.

Bureaumanager SynQuest

Bureaumanager SynQuest

SynQuest is een samenwerkingsverband van 10 ggz instellingen. Samen gaan we voor het verder verbeteren van kwaliteit van onze zorg, vooral door het gebruik van ROM in de behandeling vooruit te helpen.

Verpleegkundig Specialist Complex Trauma

Verpleegkundig Specialist complex trauma

Dimence ontwikkelt door!

Dimence biedt specialistische GGZ in Oost-Nederland. Hierin zijn wij ambitieus met maar één doel voor ogen: de beste zorg voor onze patiënten! Dit doen we door onszelf continu te verbeteren. We lopen graag voorop bij de nieuwste ontwikkelingen, zijn innovatief en gaan voor de beste kwaliteit.

Om deze ambulante specialistische ggz te kunnen continueren en verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist GGZ (VS).

Verpleegkundig Specialist Jeugd ggz Arnhem

Verpleegkundig specialist (artikel 14)

Ben jij de Verpleegkundig Specialist die het team Jeugd ggz in Arnhem, wil komen versterken voor 24-36 uur per week? Lees dan snel verder!.

Psychiater Persoonlijkheid en Complex Trauma Deventer

Psychiater Persoonlijkheidsproblematiek en Complex Trauma Deventer

Ben jij een psychiater die gepassioneerd en deskundig je vak uit oefent?! Lijkt het jou een uitdaging om samen met een multidisciplinair team de juiste zorg te leveren aan mensen met persoonlijkheidsproblematiek en complex trauma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

GZ psycholoog Zorgprogrammatisch team Steenwijk

GZ Psycholoog Steenwijk 

Ben jij een GZ psycholoog die het fijn vindt om in een klein en hecht multidisciplinair team bij te dragen aan de ontwikkelingen en kwaliteit van zorg? Dan hebben we voor jou een mooie kans!

Pagina's