De Dimence Groep zoekt psychiaters!

De Dimence Groep is innovatief en ambitieus. Wij willen de beste aanbieder zijn in de GGZ, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening in Nederland. Om dit waar te maken werken wij met de beste professionals. Mensen die gaan voor de patiënten en cliënten, die ideeën hebben over hoe het nog beter kan en die verantwoordelijkheid willen nemen voor de resultaten. Voor die professionals zijn wij de beste werkgever in de branche, met een brede interne arbeidsmarkt. Een werkgever die staat voor de ontwikkeling van mensen, dus ook van medewerkers. Dé zorgorganisatie waar we het beleid samen maken, met compassie voor zorgvragers en vanuit de inhoud gedreven, en waar mensen initatieven durven nemen, kunnen leren en groeien én daardoor het verschil kunnen maken voor patiënten/cliënten.

Als psychiater werken bij de Dimence Groep

Als psychiater krijg je bij de Dimence Groep alle ruimte om te leren en te onderzoeken. Wij zoeken psychiaters voor veel van onze stichtingen, bijvoorbeeld Dimence, Transfore, Mindfit en Jeugd ggz. Als psychiater werkzaam bij de Dimence Groep:

  • Krijg je alle ruimte om je vak optimaal te kunnen uitoefenen
  • Werk je met bevlogen professionals in een wetenschappelijk en prettig werkklimaat
  • Word je aangemoedigd om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Word je goed beloond met een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Wist je dat je bij de Dimence Groep, naast een uitdagende baan met vollop ontwikkelingsmogelijkheden in de psychiatrie, ook uitstekende arbeidsvoorwaarden kunt verwachten. Wij begrijpen dat jij je tijd maar één keer kunt investeren en een organisatie zoekt waar jouw talent en kennis kan groeien. De Dimence Groep biedt voor het werk als psychiater naast een zeer aantrekkelijk salaris ook aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Persoonlijk administratieve ondersteuning
  • Scholing en duurzame inzetbaarheid
  • Woon / werkverkeer vergoedingen
  • Verhuiskosten vergoedingen

Vacatures