Basispsycholoog

Na het afronden van de master psychologie aan de universiteit ben je een basispsycholoog. Als basispsycholoog richt je je veelal op het begeleiden en behandelen van klanten met psychische klachten. Samen met de klant breng je de problematiek in kaart en bepaal je samen de focus van de behandeling. Internet hulpverlening is vaak een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden die je uitvoert als basispsycholoog, evenals het uitvoeren van onderzoek op het gebied van bijvoorbeeld ontwikkelingsstoornissen. Als basispsycholoog draag je tevens zorg voor een juiste, tijdige en volledige registratie en verslaglegging. Bij de Dimence Groep zit je nooit stil als basispsycholoog! Je stimuleert, innoveert en wordt aangemoedigd om kennis te delen met collega's. Als basispsycholoog onderhoud  je ook contacten met huisartsen, praktijkondersteuners en collega psychologen in de regio.

GZ Psycholoog

De Dimence Groep zoekt BIG geregistreerde GZ psychologen. Als GZ psycholoog kun je bijvoorbeeld aan de slag bij stichting Mindift, Dimence, Jeugd ggz en Transfore.

Klinisch Psycholoog

Wil jij aan de slag als klinisch psycholoog? De stichtingen van de Dimence Groep zoeken regelmatig ervaren klinisch psychologen.

Psychotherapeut

Werken als psychotherapeut doe je bij de Dimence Groep. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij Dimence en Mindfit.

Vacatures