Maak kennis met de ggz door een stage binnen de Dimence groep!

Bij de Dimence Groep is de zorg ondergebracht in een aantal slagvaardige, deels kleinere, stichtingen met ieder een eigen doelgroep. Het gaat om Dimence, Mindfit, Transfore, Jeugd ggz, WijZ en de Kern. We geloven dat stagiaires van grote meerwaarde zijn. Stagiaires bieden nieuwe inzichten en zijn onze collega’s van de toekomst. Volg jij een opleiding in de zorg of zorg & welzijn, en wil jij de psychiatrie ontdekken? Kies dan voor een stage binnen de Dimence Groep.

Stageplaatsen

De Dimence Groep biedt stageplaatsen voor de meeste beroepen die binnen de verschillende stichtingen voorkomen en is een erkend leerbedrijf voor veel verschillende opleidingen. Wij bieden stageplaatsen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Je kunt hierbij denken aan stages voor de opleidingen:

  • Hbo Social Work
  • Vaktherapie
  • Psychologie
  • Mbo maatschappelijke zorg
  • Mbo sociaal werk
  • Psychomotorische therapie
  • Management assistente / directiesecretaresse
  • ICT medewerker / beheerder

Op zoek naar een stageplaats? Al onze stages worden als vacature geplaatst. Check hiervoor het meest actuele overzicht!

Stage vacatures

BOL Stageplaatsen

Voor de stageplaatsen van de opleiding mbo-v en hbo-v zijn vaste afspraken gemaakt met de ROC's en hogescholen. Deze plaatsen worden door de opleidingsinstellingen in de regio Zwolle, Almelo en Deventer ingevuld. Hierbij gaat het om de volgende opleidingsinstellingen: Aventus, Deltion, Landstede, Roc van Twente, Hogeschool Saxion, Hogeschool VIAA en Windesheim. Hiervoor kun je je melden bij het stagebureau van de school.

Interesse in een stage?

Staat er geen vacature open voor een stage waar jij naar op zoek bent? Helaas hebben we momenteel dan geen stageplaats. Maak een jobalert aan om op de hoogte te blijven van de stageplaatsen.

Het is niet meer mogelijk om te solliciteren voor een stageplaats per TIJD.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met het stagebureau van de servicedesk HRM via servicedeskhrm@dimencegroep.nl.