Traineeship Dimence Groep

De Dimence Groep biedt, naast opleidingsplaatsen en stages binnen verschillende beroepsgroepen, een traineeship voor mbo en hbo-verpleegkundigen. Een sollicitatieprocedure wordt gevolgd om tot het traineeship te worden toegelaten.

Traineeship Psychiatrisch Verpleegkundige

Het traineeship Psychiatrisch Verpleegkundige wordt aangeboden door Dimatch, het interne flexbureau van de Dimence Groep. Je volgt een interessant en stimulerend ontwikkelprogramma waardoor jij je zowel in de breedte als in de diepte van het ggz terrein ontwikkelt. Je legt hiermee een mooie basis voor je verdere professionele ontwikkeling.

Op meerdere locaties en met wisselende doelgroepen begeleid je als psychiatrisch verpleegkundige patiënten zelfstandig of in samenwerking met collega’s en andere disciplines. Het traineeshipprogramma bestaat onder andere uit bijeenkomsten met collega trainees, verdiepende kennismakingen met vakgenoten en het bijwonen van een vergadering van de raad van bestuur.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over het traineeship? Neem dan gerust contact op met Frank Manuhutu, Recruiter via 0570 - 63 98 43.

Vacature Traineeship Psychiatrisch Verpleegkundige