Traineeship Dimence Groep

De Dimence Groep biedt, naast opleidingsplaatsen en stages binnen verschillende beroepsgroepen, een traineeship voor mbo en hbo-verpleegkundigen. Een sollicitatieprocedure wordt gevolgd om tot het traineeship te worden toegelaten.

Traineeship Finance & Control

Het traineeship Finance & Control valt onder de dienst Control, Financiën en Informatievoorziening (CF&I). Deze dienst zorgt voor een optimaal financieel en administratief beleid binnen de Dimence Groep. Het traineeship duurt twee jaar en tijdens deze periode werk je in verschillende financiële rollen. Het eerste jaar werk je als (financial) controller mee aan rapportages, de begroting, de jaarrekening en verschillende analyses. Het tweede jaar werk je aan een aantal projecten op het gebied van business control en zorgfinanciering. Tijdens het traineeship word je intensief begeleid en zijn er verschillende scholingsmogelijkheden. Je werkt in een inspirerende werkomgeving met korte lijnen in een no-nonsense team.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over het traineeship? Neem dan gerust contact op met Frank Manuhutu, Recruiter via 0570 - 63 98 43.

Traineeship Psychiatrisch Verpleegkundige

Het traineeship Psychiatrisch Verpleegkundige wordt aangeboden door Dimatch, het interne flexbureau van de Dimence Groep. Je volgt een interessant en stimulerend ontwikkelprogramma waardoor jij je zowel in de breedte als in de diepte van het ggz terrein ontwikkelt. Je legt hiermee een mooie basis voor je verdere professionele ontwikkeling.

Op meerdere locaties en met wisselende doelgroepen begeleid je als psychiatrisch verpleegkundige patiënten zelfstandig of in samenwerking met collega’s en andere disciplines. Het traineeshipprogramma bestaat onder andere uit bijeenkomsten met collega trainees, verdiepende kennismakingen met vakgenoten en het bijwonen van een vergadering van de raad van bestuur.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over het traineeship? Neem dan gerust contact op met Frank Manuhutu, Recruiter via 0570 - 63 98 43.