Ik twijfel of mijn sollicitatie goed is gegaan

Wanneer je een sollicitatiebevestiging per email hebt ontvangen, is de sollicitatie goed gegaan. Mocht je twijfelen of we jouw gegevens correct hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via werkenbijdimencegroep.nl. 

Kan ik een open sollicitatie doen? 

Het versturen van een open sollicitatie is mogelijk via de ‘Open sollicitatie’ button op onze homepagina. 

Kan ik stage lopen binnen de Dimence Groep? 

Gedurende het jaar bieden wij volop stagemogelijkheden voor mbo, hbo en wo-studenten, zowel in het primaire proces als in de ondersteuning. De stageplaatsen worden als vacature aangeboden op werkenbijdimencegroep.nl. Op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan een Job Alert aan via de button op onze homepagina. 

Wat is de status van mijn sollicitatie? 

Je ontvangt altijd een terugkoppeling op jouw sollicitatie. In sommige gevallen kan de terugkoppeling wat langer duren. Hier zijn meerdere redenen voor: 

  • Op sommige vacatures wordt vrij veel gesolliciteerd. De selectie neemt dan meer tijd in beslag waardoor het mogelijk is dat de terugkoppeling later is. 
  • Het kan voorkomen dat de vacaturehouder afwezig is in verband met vakantie of ziekte. 

Mocht je meer informatie willen over de status van jouw sollicitatie, neem dan contact via werkenbij@dimencegroep.nl 

Ik ben afgewezen voor de functie, maar wil hier meer over weten. Is dit mogelijk? 

Ontvang je jouw afwijzing per mail, dan staat hier altijd een reden bij vermeld. Bij een telefonische afwijzing wordt de reden van afwijzen explicieter besproken door de vacaturehouder. Mocht je vragen hebben over jouw afwijzing, neem dan contact op via werkenbij@dimencegroep.nl