Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
"Dag in het leven van een senior accountmanager zorgverkoop"
Danielle
Senior accountmanager zorgverkoop
Foto Danielle

‘Dag in het leven van een senior accountmanager zorgverkoop’

Ben jij van nature een verbinder en weet jij op strategisch niveau het verschil te maken? Heb jij een bedrijfseconomisch én zorg hart? Beschik je daarnaast over doorzettingsvermogen en de juiste communicatie skills om gesprekken op verschillende niveaus te kunnen voeren? Goed nieuws!

We willen dolgraag samenwerken met een gedreven senior accountmanager zorgverkoop voor 32-36 uur per week in Deventer. Nieuwsgierig naar hoe een werkdag eruit ziet? 

  • 08:30 – 10:00: Start je dag met een verse kop koffie op kantoor of vanuit huis en neem de tijd om je e-mails en agenda door te nemen. Vandaag staat een gesprek met de zorgverzekeraar op het programma, net als een intern overleg met de controller en een teamoverleg over het Integraal Zorgakkoord. Als er nog tijd over is even te schakelen met je collega senior accountmanagers zorgverkoop over de strategie zorgverkoop van 2024.
  • 10:00 - 12:30: In de ochtend staat een overleg gepland met de zorgverzekeraar waarbij de huidige prognose wordt vergeleken met de eerder gemaakte plafondafspraken. De informatie die is opgehaald bij je collega’s uit het primair proces wordt hierbij besproken. Je vertegenwoordigt op deze manier de verschillende divisies, waarbij je de data onderbouwt met je opgedane kennis over de zorg. Vooraf bereid je dit gesprek voor met je collega, waarna je het gesprek voert via Teams of op locatie. 
  • 12:30 - 13:00: Lunchpauze! Neem de tijd om een wandeling op ons Brinkgreven terrein te maken of om bij te praten met collega's. Misschien heb je ook een informele lunchafspraak met een collega van een andere afdeling om ideeën uit te wisselen.
  • 13:00 – 14:00: Een overleg met de directeur zorg van één van onze stichtingen. Complexe zorgcasussen worden besproken waarbij de link wordt gelegd tussen de inhoud en de financiering van zorg. 
  • 14:00 – 15:00: Er is ruimte om ad hoc casussen door te nemen, mail bij te werken en anderen bij te praten. Als accountmanager zorgverkoop heb je met veel verschillende contacten te maken: zowel intern als extern. 
  • 15:00 – 16:00: Je sluit aan bij een landelijk overleg rondom het Integraal zorgakkoord. Hierbij vertegenwoordig je de organisatie en werk je nauw samen met andere partijen zoals gemeenten, andere zorgaanbieders en zorgverzekeraars. 
  • 16:00 - 17:00: Nog even kort wat afstemmen over de zorgverkoop strategie van 2024 met je directe collega’s. Verder voorbereiden op de volgende dag, wat staat er op de planning? 

Dit is geen doorsnee baan! Als senior accountmanager zorgverkoop binnen Dimence Groep ga je aan de slag in een organisatie waar de aankomende jaren veel ontwikkelingen zullen zijn in het veld van mentale gezondheid en welbevinden Elke dag is anders en je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Kom jij ons versterken?

We willen heel graag samenwerken met een gedreven senior accountmanager zorgverkoop voor 32-36 uur per week in Deventer.