Verpleegkundige bij de Dimence Groep

Als verpleegkundige doe je belangrijk werk. Je begeleidt, ondersteunt en verzorgt onze cliënten en patiënten en bent de professional die goed kan samenwerken, goed kan luisteren en die precies weet wat er moet gebeuren om uitstekende zorg te leveren. Er zijn verschillende soorten verpleegkundigen aan het werk bij de stichtingen van de Dimence Groep. 

Psychiatrisch Verpleegkundige

Wil je graag aan de slag als psychiatrisch verpleegkundige bij de Dimence Groep? Wij zoeken regelmatig psychiatrisch verpleegkundigen bij interessante teams in de provincie Overijssel. Als psychiatrisch verpleegkundige heb je veelal drie belangrijke rollen:

  • Groepswerker: vorm geven, ondersteunen, monitoren en interveniëren in de dagelijkse groepsprocessen.
  • Individueel werker: regie en uitvoering in de rol van persoonlijk begeleider in het behandelproces.
  • Collega: samenwerking en afstemming binnen het multidisciplinaire team.

Senior Psychiatrisch Verpleegkundige

De stichtingen van de Dimence Groep zoeken regelmatig senior psychiatrisch verpleegkundigen. Als (senior) psychiatrisch verpleegkundige coördineer je en bied je de behandeling en begeleiding aan patiënten met psychiatrische problematiek.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Als SPV-er verricht je intakes, (groeps)behandelingen en begeleidingen van cliënten, stel je behandelplannen op en voer je deze uit, vaak inclusief crisisinterventie. Omdat de problemen ook voor de omgeving van de cliënt gevolgen kunnen hebben, ondersteun je veelal ook hen. Verschillende stichtingen van de Dimence Groep zoeken regelmatig professionele sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.

Verpleegkundig Specialist

Als verpleegkundig specialist zit je in de top. Je werkt samen met verschillende professionals binnen en buiten de geestelijke gezondheidszorg. Als verpleegkundig specialist heb je mede de regie over de behandeling van de patiënten. Je werkt nauw samen met psychiaters en verpleegkundige teams, om een optimaal behandelklimaat te creëren voor de mensen die bij ons in zorg zijn.

Vacatures