Op de locatie Westerdok bieden we hulp aan volwassenen, jongvolwassenen en ouderen met psychische problemen en hun naastbetrokkenen. Deze locatie biedt ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. Ambulante behandeling betekent dat de patiënt regelmatig gesprekken heeft met zijn behandelaar, thuis of bij Dimence. De behandelaar is meestal een psychiater, een psycholoog of een verpleegkundige. U leeft en slaapt thuis. Deeltijdbehandeling bestaat uit een aantal dagdelen per week. De behandeling kan individueel plaatsvinden of in een groep. 

Het Westerdok kent ook een uiterst moderne high intensive care afdeling (HIC). Het gaat om een gesloten afdeling met plek voor 18 patiënten. Wil je op bezoek bij iemand in de kliniek? Maak dan even een afspraak.

Gastvrijheidszorg met sterren

Sterrengids Gastvrijheidszorg met sterren

Gastvrijheidszorg met sterren heeft Westerdok beoordeeld met 3 sterren. Complimenten waren er van de jury over onder meer de avondpoli, de perfecte samenwerking en het gratis fruit.

CO²-footprint

Op deze locatie wordt gewerkt aan een duurzame bedrijfsvoering. De CO²-footprint van Westerdok is 52.942 kg (tot en met november 2018).

Winnaar Winning Workplace Award 2015

Parkeren en openbaar vervoer

Achter het gebouw zijn parkeerplekken. Deze zijn alleen bestemd voor patiënten. Als deze bezet zijn, kun je parkeren in de parkeergarage bij het station.

Doordat het trein- en busstation tegenover Westerdok ligt, kun je deze locatie gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Ook per fiets is de locatie goed bereikbaar.