Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto verpleegkundigen DG

Opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Wij geloven in de kracht van mensen om te leren en zich te ontwikkelen. Hierin willen wij jou ook ondersteunen. Geïnteresseerd? Lees hier dan alles over jouw opleidingsmogelijkheden bij Dimence Groep.

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Wil jij als verpleegkundige je blijven ontwikkelen en doorgroeien in de sociale psychiatrie? Dan is de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige wat voor jou! Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen die interesse hebben in het ambulante- en klinische werkveld en complexe patiëntenzorg. 

De opleiding

Dimence Groep biedt de anderhalf jarige opleiding tot Sociaal Psychiatrische Verpleegkundige (SPV) aan, met perspectief op een carrière als SPV’er in de ggz. Dimence Groep heeft een groot en divers zorgaanbod in de specialistische ggz. Wij leveren kwalitatief goede zorg aan patiënten op onze algemene poliklinieken. Daarnaast bieden wij 7x24-uurs acute zorg, zowel klinisch op onze HIC’s, als ambulant in crisis- en (F)ACT-teams. We hebben ook afdelingen voor forensische psychiatrie, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, waar hoog specialistische zorg wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Op elke afdeling staan enthousiaste collega’s klaar om je te begeleiden en te coachen.  

Voor onze opleiding werken we nauw samen met de Hogeschool van Nijmegen, Utrecht en Groningen. 

Praktijkbegeleiding 

Tijdens de opleiding kun je rekenen op goede begeleiding van werkbegeleiders vanuit de afdeling. Je hebt een vaste praktijkopleider die jou gedurende de opleiding volgt. Ben jij onze nieuwe SPV student? Dit kan als je de hbo-v opleiding hebt afgerond en BIG geregistreerd bent. Daarnaast beschik je over: 

  • relevante werkervaring met het begeleiden van cliënten met ggz-problematiek. 
  • een leergierige houding 
  • het vermogen om te reflecteren op je eigen handelen. 

Wat wij bieden 

Dimence Groep is een werkgever met een lange opleidingshistorie die in je blijft investeren. We helpen je uit te groeien naar de zorgprofessional die je wilt zijn. Wij bieden een uitdagende en afwisselende opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in een aangename werkomgeving!  

  • Een dienstverband van 32 uur per week, waarbij de lestijd binnen werktijd is. 
  • Volledige vergoeding van opleidingskosten en reiskosten naar het opleidingsinstituut. 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. 
  • 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren). 
  • Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
  • Een goed salaris ná afronding van de opleiding(CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring max € 4.131,-). Tijdens de opleiding ben je ingeschaald in FWG 50 (max € 3.678). 

Interesse?

Voor meer informatie over de functie en de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige, kun je contact opnemen met Moniek Obdeijn, SPV-opleider of Nina Slooijer, opleidingscoördinator (spvopleidingen@dimencegroep.nl).

Afbeelding
Foto SPV Opleiding

Nieuwsgierig naar onze opleidingsplaatsen?

Bekijk de vacatures!