Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto verpleegkundigen DG

Opleiding tot verpleegkundige (MBO - BBL)

Wij geloven in de kracht van mensen om te leren en zich te ontwikkelen. Hierin willen wij jou ook ondersteunen. Geïnteresseerd? Lees hier dan alles over jouw opleidingsmogelijkheden bij Dimence Groep.

De opleiding

De verkorte MBO verpleegkunde (BBL) opleiding is een 2 - 2,5 jaar durende opleiding, waarbij je werken en leren combineert. 

Wat wij bieden 

Je kunt deze opleiding volgen op basis van een leerarbeidsovereenkomst. De duur van de opleiding is afhankelijk van je vooropleiding. Je krijgt een contract voor minimaal 32 uur. Binnen de opleiding is er aandacht voor zowel jouw beroepsontwikkeling, als de persoonlijke ontwikkeling. Je komt te leren en te werken met minimaal twee verschillende doelgroepen binnen de GGZ. 

Wat we van je vragen 

Je bent in het bezit van een VIG niveau 3 of een MMZ niveau 4 diploma. 

  • Daarnaast heb je relevante werkervaring en affiniteit met onze doelgroep. 
  • Dimence Groep werkt samen met ROC Aventus om deze BBL opleiding vorm te geven. 

In deze video neemt collega Kim je mee in haar werkdag als psychiatrisch verpleegkundige en vertelt onze collega Anje je meer over haar ervaringen als leerling in de GGZ. 

Spreekt dit alles jou aan en ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral snel de video. Onze collega’s Kim en Anje vertellen je er alles over. 

Video Verpleegkundige in de GGZ bij Dimence Groep

DG-jonge vrouw
"Dimence biedt fantastische opleidingen, goede begeleiding en een veelbelovende toekomst!"
Dewy, Verpleegkundige

Meer informatie?

Spreekt leren en werken als verpleegkundige in de GGZ jou ook aan en wil je meer weten? Voor al je vragen kun je terecht bij het team beroepsopleiding & stage via mail: beroepsopleidingen@dimencegroep.nl

Of kom een keer kennis maken en meelopen op een van onze locaties. Dit kun je doen via De Duik: De Duik | De Duik (dimencegroep.nl)