Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto verhalen

Verhalen

In deze verhalen delen onze medewerkers hun persoonlijke ervaringen en inzichten over hun werk. Elk verhaal biedt een unieke kijk op hoe onze collega’s werken. Lees verder om meer te ontdekken over de betrokkenheid en toewijding van onze medewerkers.

Onze medewerkers vertellen

Foto Merel
"Een dag binnen Opbrengstverantwoording"
Merel, Senior Medewerker Zorgadministratie

Frank
" Elke stap die patiënten zetten, kan ik me plaatsvervangend trots om voelen."
Noortje, GZ-psycholoog
Verpleegkundige met bril
" Ik vond dat ik als afgestudeerde ggz-agoog nog de ervaring mistte om gelijk aan de slag te gaan in de praktijk bij een vaste werkgever. Ik was opzoek naar diepgang en wilde in aanraking komen met meer verschillende doelgroepen binnen de ggz."
Joris, Vakantiekracht
Vrouw oranje shirt
" Een voorwaarde om tot een goede praktijk-leeromgeving te komen, is dat je werkgever deze condities creëert. Dit is bij de Dimence Groep, in samenwerking met de stichting Jeugd ggz, erg goed geregeld."
Demi, GZ-psycholoog
Jonge vrouw
"Dankzij de opleiding bij Dimence Groep heb ik mij ontwikkeld, zowel op persoonlijk vlak als werkgerelateerd. Het belangrijkste punt van verandering is dat ik dat ik mijn handelen nu theoretisch kan onderbouwen."
Vera, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Jonge vrouw met hoody
"Ik heb de HBO-V duaal opleiding gevolgd aan Saxion Hogeschool en binnen Dimence Groep. Het was een leerzame, leuke maar ook pittige tijd. Ik werkte 28 uur per week en ging 1 keer per week naar school, ik heb geen moment spijt. "
Erna, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
DG-jonge vrouw
"Dimence biedt fantastische opleidingen, goede begeleiding en een veelbelovende toekomst!"
Dewy, Verpleegkundige
Man met pet en zakdoek
"Ik volg de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ. Vanaf 2000 ben ik werkzaam bij Dimence als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Het leuke van de huidige opleiding is o.a. dat ik in 3 jaar tijd op 3 verschillende plekken binnen de Dimence werk."
Léon, Verpleegkundig Specialist GGZ
Muts met man
"“Ik ben sinds 2011 bij Dimence werkzaam. Ik ben destijds extern aangenomen voor de GZ-opleiding en nadat ik die had afgerond en enkele jaren als GZ-psycholoog had gewerkt, kon ik begin 2017 starten met de KP-opleiding. Ik heb het goed naar mijn zin. "
Matthijs, GZ-psycholoog

Geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze vacatures