Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Management en ondersteuning DG

Management en ondersteuning

Op weg naar een mentaal veerkrachtige wereld. Met elkaar, mensgericht en moedig. hoe ga jij het verschil maken?

Management en ondersteuning bij Dimence Groep

Als medewerker binnen de ondersteunende diensten van de Dimence Groep werk je achter de schermen van de geestelijke gezondheidszorg. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de zorgprofessionals, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen en de cliënten de beste zorg krijgen. 

Onze diensten: 

  • Mens in Organisatie 
  • Control, Financiën & Informatievoorziening 
  • Facilitair Digitalisering Huisvesting 

Er zijn verschillende functies binnen de ondersteunende diensten, waaronder bijvoorbeeld administratief medewerker, facilitair medewerker, ICT-medewerker, HR-medewerker en financieel medewerker. Afhankelijk van je functie ondersteun je bijvoorbeeld bij het registreren van cliëntgegevens, het opstellen van financiële rapportages, het beheren van de ICT-infrastructuur, het werven van nieuwe medewerkers of het onderhouden van de gebouwen en terreinen. 

Binnen de ondersteunende diensten van de Dimence Groep heerst er een informele en collegiale sfeer. Er wordt veel waarde gehecht aan samenwerking en het delen van kennis en ervaring. Zo zijn er regelmatig interne opleidingen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen en de kwaliteit van de ondersteuning te waarborgen. 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Een job in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. 
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en aangeboden bij- en nascholingen. 
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching. 
  • Naast een prima salaris conform cao ggz of cao Sociaal Werk hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan. 

Vacatures

Heeft dit verhaal jou enthousiast gemaakt om binnen Dimence groep binnen een de diensten te werken? Ga dan via de button hieronder naar de vacatures en solliciteer.