Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto verpleegkundigen DG

Verpleegkundigen

Op weg naar een mentaal veerkrachtige wereld. Met elkaar, mensgericht en moedig. hoe ga jij het verschil maken als verpleegkundige?

Wat ga je doen als verpleegkundige?

Als (senior) psychiatrisch verpleegkundige, sociaal psychiatrisch verpleegkundige of verpleegkundig specialist binnen de Dimence Groep werk je met cliënten van alle leeftijden en met verschillende psychische aandoeningen. Je helpt hen bijvoorbeeld met het innemen van medicatie, het opstellen van een dagstructuur en het voeren van gesprekken. Ook voer je verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van injecties en het verzorgen van wonden. Als verpleegkundig specialist ben je in de rol van regiebehandelaar belangrijk voor het team. 

 

Werken bij Dimence Group

Een belangrijke meerwaarde van werken bij de Dimence Groep is de mogelijkheid om je als verpleegkundige verder te ontwikkelen en specialiseren. Zo biedt de organisatie diverse opleidingen en cursussen aan. Dit zijn werkinhoudelijke scholingen maar ook workshops op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Samenwerking en kennisdeling vinden we belangrijk. Daarom zijn er regelmatig intervisiebijeenkomsten en overleggen om de kwaliteit van de zorg te waarborgen. 

Afbeelding
Banieren DG

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Een job in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. 
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en aangeboden bij- en nascholingen. 
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching. 
  • Naast een prima salaris conform cao ggz hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan. 
Afbeelding
Arbeidsvoorwaarden

Vacatures

Heeft dit verhaal jou enthousiast gemaakt om als verpleegkundige bij Dimence Groep te werken? Ga dan via de button hieronder naar de vacatures en solliciteer.