Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto verpleegkundigen DG

Opleiding tot verpleegkundige (HBO - duaal)

Wij geloven in de kracht van mensen om te leren en zich te ontwikkelen. Hierin willen wij jou ook ondersteunen. Geïnteresseerd? Lees hier dan alles over jouw opleidingsmogelijkheden bij Dimence Groep.

De opleiding

De duale opleiding tot bachelor verpleegkundige duurt in principe drie jaar. De duur is afhankelijk van vooropleiding en ervaring. 

Wat we van je vragen 

Je beschikt over een afgeronde opleiding mbo-v niveau 4 en BIG registratie. Daarnaast heb je ervaring binnen de GGZ. 

Wat wij bieden 

Je komt in dienst met een leerarbeidsovereenkomst. Het contract is in principe 28 uur, maar een contract van 24 uur is ook bespreekbaar. Tijdens deze duale opleiding is er aandacht voor zowel jouw beroepsinhoudelijke en de persoonlijke ontwikkeling. Je werkt en leert met drie verschillende doelgroepen. 

  • Daarnaast ga je een dag in de week naar school. Deze schooldag volg je in eigen tijd. 
  • Dimence Groep werkt in dit duale traject samen met Hogeschool Saxion, Viaa en Windesheim. 

In deze video neemt collega Kim je mee in haar werkdag als psychiatrisch verpleegkundige en vertelt onze collega Anje je meer over haar ervaringen als leerling in de GGZ. 

Spreekt dit alles jou aan en ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral snel de video. Onze collega’s Kim en Anje vertellen je er alles over. 

Video Verpleegkundige in de GGZ bij Dimence Groep

Jonge vrouw met hoody
"Ik heb de HBO-V duaal opleiding gevolgd aan Saxion Hogeschool en binnen Dimence Groep. Het was een leerzame, leuke maar ook pittige tijd. Ik werkte 28 uur per week en ging 1 keer per week naar school, ik heb geen moment spijt. "
Erna, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Meer informatie?

Spreekt leren en werken als verpleegkundige in de GGZ jou ook aan en wil je meer weten? Voor al je vragen kun je terecht bij het team beroepsopleiding & stage via mail: beroepsopleidingen@dimencegroep.nl

Of kom een keer kennis maken en meelopen op een van onze locaties. Dit kun je doen via De Duik: De Duik | De Duik (dimencegroep.nl)