Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
foto psycholoog

Psychologen

Op weg naar een mentaal veerkrachtige wereld. Met elkaar, mensgericht en moedig. hoe ga jij het verschil maken als psycholoog?

Psycholoog bij Dimence groep

Als psycholoog binnen de Dimence Groep werk je met cliënten van alle leeftijden en met verschillende psychische aandoeningen binnen onze stichtingen. Dit kan variëren van depressie en angststoornissen tot persoonlijkheidsproblematiek en trauma-gerelateerde stoornissen. Je werkt hierbij nauw samen met andere disciplines binnen de zorginstelling, zoals psychiaters, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers. 

Een belangrijke meerwaarde van werken bij de Dimence Groep is de mogelijkheid om je als psycholoog verder te ontwikkelen en specialiseren. Zo bieden we diverse opleidingen en cursussen aan, bijvoorbeeld op het gebied van cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Ook is er ruimte om mee te denken over beleidsvorming en om deel te nemen aan onderzoeksprojecten. 

We werken collegiaal en informeel samen. Er wordt veel waarde gehecht aan het delen van kennis en ervaring. Zo zijn er regelmatig intervisiebijeenkomsten en zijn er diverse overlegstructuren om de kwaliteit van de zorg te waarborgen. 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Een job in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. 
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en aangeboden bij- en nascholingen. 
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching. 
  • Naast een prima salaris conform cao ggz hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan. 
Afbeelding
Arbeidsvoorwaarden

Als psycholoog werken bij de Dimence Groep

Als psycholoog krijg je bij de Dimence Groep alle ruimte om te leren en te onderzoeken. Wij zoeken psychologen voor onze stichtingen Dimence, Transfore en Jeugd ggz. Als psycholoog werkzaam bij de Dimence Groep: 

  • Krijg je alle ruimte om je vak optimaal te kunnen uitoefenen 
  • Werk je met bevlogen professionals in een wetenschappelijk en prettig werkklimaat 
  • Word je aangemoedigd om jezelf te blijven ontwikkelen 
  • Word je goed beloond met een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket 
Afbeelding
Dimence Groep

Vacatures

Heeft dit verhaal jou enthousiast gemaakt om als psycholoog bij Dimence groep te werken? Ga dan via de button hieronder naar onze vacatures voor basispsycholoog, GZ-psycholoog en klinisch psycholoog.