Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Mw en agogen

Maatschappelijk werkers en agogen

Op weg naar een mentaal veerkrachtige wereld. Met elkaar, mensgericht en moedig. hoe ga jij het verschil maken als maatschappelijk werker of agoog?

Maatschappelijk werker en agoog bij Dimence Groep

Als maatschappelijk werker of agoog binnen de Dimence Groep werk je met cliënten van alle leeftijden en met verschillende psychische aandoeningen binnen onze stichtingen. Je draagt bij aan het behandelplan, het vinden van passende dagbesteding en het omgaan met sociale problemen. Ook stimuleer je de zelfredzaamheid en de sociale vaardigheden van de cliënt. 

Een belangrijk onderdeel van je werk als agoog binnen de Dimence Groep is het samenwerken met andere disciplines binnen de zorginstelling, zoals psychiaters, psychologen en verpleegkundigen. Ook werk je nauw samen met de naasten van de cliënt om hen te betrekken bij het behandelproces. 

Binnen de Dimence Groep heerst er een informele en collegiale sfeer. Er wordt veel waarde gehecht aan samenwerking en het delen van kennis en ervaring. Natuurlijk kan werken als agoog binnen de Dimence Groep ook uitdagend zijn. Zo kan het voorkomen dat je te maken krijgt met weerstand bij cliënten of dat je te maken krijgt met complexe problematiek. Het is daarom belangrijk om stevig in je schoenen te staan en goed te kunnen omgaan met stressvolle situaties. 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden: 

  • Een job in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. 
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en aangeboden bij- en nascholingen. 
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching. 
  • Naast een prima salaris conform cao ggz of cao Sociaal Werk hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan. 

Vacatures

Heeft dit verhaal jou enthousiast gemaakt om als maatschappelijk werker of agoog bij Dimence Groep aan de slag te gaan? Ga dan via de button hieronder naar de vacatures en solliciteer.