Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Foto Dimence Groep stages

Stages

De Dimence Groep biedt stageplaatsen voor de meeste beroepen die binnen het bedrijf voorkomen en is een erkend leerbedrijf voor veel verschillende opleidingen. Wij bieden stageplaatsen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau.

Voor een deel van de stageplaatsen worden afspraken gemaakt met de ROC's en hogescholen. Deze plaatsen worden door de opleidingsinstellingen ingevuld. Vrije stageplaatsen voor de opleidingen (toegepaste) Psychologie, Orthopedagogiek en SPH worden altijd geplaatst als vacature op deze site. Op termijn zullen alle vrije stageplaatsen hier geplaatst worden. 

De stageplaatsen voor mbo-V en hbo-v zijn doorgegeven aan de scholen. We hebben vaste stageplaatsen voor Saxion, Windesheim, VIAA, Deltion, Landstede, Aventus en ROC van Twente. Je kunt je interesse aan het stagebureau op school kenbaar maken. Zij bepalen wie er binnen de Dimence Groep komen stagelopen.

Nieuwsgierig naar onze stages?

Bekijk het actuele overzicht van de stagevacatures

Binnen de Dimence Groep hebben wij enkele stageplaatsen voor de opleiding Social Work vanaf het derde jaar. Deze kun je terug vinden bij de actuele vacatures. Helaas zijn er geen mogelijkheden voor studenten in het eerste of tweede jaar.

Stageplaatsen voor ervaringsdeskundigen bieden we alleen aan voor studenten van de opleiding ervaringsdeskundige (voorheen Leergang LEON) van het ROC Twente. Deze stageplaatsen worden als vacature aangeboden op deze website.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met het stagebureau via stage@dimencegroep.nl.