Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Maatschappelijk werkers, agogen en overig

Sociaal Raadsman / Sociaal Raadsvrouw De Kern Zwolle

32 uur per week

Over de functie

Voor het team Sociaal Raadslieden van De Kern in Zwolle zijn wij op zoek naar een Sociaal Raadsman of Sociaal Raadsvrouw. De Kern biedt hulp, daar waar de mensen zijn; thuis en in de wijk. De Sociaal Raadslieden van De Kern helpen alle inwoners uit Zwolle, Kampen, Deventer en Olst/Wijhe, zij wijzen de inwoners de weg in het doolhof van sociale voorzieningen, regelingen en instanties.

Sociaal Juridisch Medewerker De Kern Zwolle

24-32 uur per week

Over de functie

Voor het team Sociaal Raadslieden van De Kern Zwolle zijn wij op zoek naar een Sociaal Juridisch Medewerker. De Kern biedt hulp, daar waar de mensen zijn; thuis en in de wijk.

De Sociaal Raadslieden van De Kern helpen alle inwoners uit Zwolle, Kampen, Deventer, Staphorst en Olst/Wijhe, zij wijzen de inwoners de weg in het doolhof van sociale voorzieningen, regelingen en instanties.

In- door- en uitstroom coördinator Transfore (20 - 24 uur per week)

Wil jij een bijdrage leveren aan de plaatsing van forensisch psychiatrische patiënten in een passende behandelomgeving zodat patiënten de juiste behandeling krijgen? Solliciteer dan als in - door en uitstroom coördinator binnen Transfore.

Sociaalwerker / maatschappelijk werker (HBO) WerV Almelo

WerV maakt onderdeel uit van welzijnsorganisatie WijZ, de sociaalwerktak van de Dimence Groep. WerV stimuleert en ondersteunt alle vormen van participatie en vrijwilligerswerk binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij.

We bieden begeleiding op maat en slaan heel nadrukkelijk een brug tussen zorg en samenleving.

Waarom WerV er is

Social Worker/ Psychiatrisch Verpleegkundige Team Intensieve Behandeling Autisme

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Wil jij voor anderen én voor jezelf zorgen? Doe je dat graag samen met professionele collega’s, vanuit passie naar actie? Lees dan snel verder, wij zoeken jou!

Wij zijn per augustus 2024 op zoek naar een enthousiaste Social Worker / psychiatrisch verpleegkundige.

Wie zijn wij?

Gespecialiseerd Psychomotorisch Therapeut voor Team Angst en Stemming en Ontwikkelingsstoornissen Zwolle

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Denk je in mogelijkheden, werk je resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Ben je daarnaast als psychomotorisch therapeut toe aan de volgende stap? Lees dan verder!

Maatschappelijk Werker Tender IJssel-Vecht

Wil jij onze patiënten ondersteunen naar de volgende stap? Ben jij goed op de hoogte van de sociale kaart? Ben je daarnaast op zoek naar een tijdelijke uitdagende baan in een gedreven multidisciplinair team?

Voor De Tender Deventer zijn wij op zoek naar een maatschappelijk werker, die ons team tijdelijk wil komen versterken.

Meewerkend teamleider Forensisch FACT Transfore

Hecht jij als zorgprofessional waarde aan veiligheid, resultaatgerichtheid, verbondenheid en gastvrijheid? Wil jij vanuit een leidinggevende rol een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Lees dan snel verder!