Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
"Dimence biedt fantastische opleidingen, goede begeleiding en een veelbelovende toekomst!"
Dewy
Verpleegkundige
DG-jonge vrouw

Fantastische opleiding 

"In september 2015 ben ik begonnen aan de opleiding MBO-V BBL binnen Dimence. Ik had de opleidingsplek gezien en heb hierop gesolliciteerd. Ik vond het erg spannend omdat ik weinig werkervaring in de psychiatrie had en op dat moment 19 jaar was. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald en kan ik terugkijken op een fantastische opleiding waarin ik veel geleerd heb. Denk je erover om mbo-v te doen? Vanaf mijn kant echt een aanrader, dus twijfel niet en solliciteer!" 

Goede begeleiding

"Vanuit Dimence heb ik goede begeleiding ervaren van praktijkopleiders voor je gehele opleiding, maar ook vanuit de werkbegeleiders op de afdeling. Moeilijke situaties worden besproken met de praktijkopleiders en het team en waar nodig met je medeleerlingen. In deze 2.5 jaar ben ik binnen Dimence ook in de werkgroep voor verpleegkundige beroepen gekomen. Hierin vertegenwoordig ik alle MBO-V leerlingen. Dimence heeft deze werkgroep om de belangen van de leerling serieus te nemen, en wanneer leerlingen tegen dingen aanlopen, wordt er gekeken wat Dimence daarin kan betekenen."  

Veelbelovende toekomst

"De toekomst binnen Dimence is veelbelovend. Na mijn opleiding heb ik een contract voor onbepaalde tijd gekregen van 32-36 uur in de flexpool, vanuit hier kan ik doorstromen naar de afdeling wat ik graag zou willen. Misschien wil ik wel verder leren. Dan solliciteer ik om intern de HBO-V opleiding te volgen."