Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
"“Ik ben sinds 2011 bij Dimence werkzaam. Ik ben destijds extern aangenomen voor de GZ-opleiding en nadat ik die had afgerond en enkele jaren als GZ-psycholoog had gewerkt, kon ik begin 2017 starten met de KP-opleiding. Ik heb het goed naar mijn zin."
Matthijs
GZ-psycholoog
Muts met man

Een goed opleidingsklimaat heeft de prioriteit 

Dimence Groep is namelijk een organisatie waarbinnen een goed opleidingsklimaat duidelijk prioriteit heeft. Hier geldt; ‘practice what you preach’. 

Er worden collega’s opgeleid om samen met anderen, op een professionele en effectieve manier te zorgen voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Dan is het belangrijk dat een opleidingstraject met dezelfde zorg en effectiviteit wordt vormgegeven als waarmee je na afronding je doelgroep en naaste collega’s tegemoet wilt treden. Zo borg je een veilige cultuur met daarin waarde die je door kan geven. Dat is cruciaal, want zoals we allemaal weten vanuit de cliëntenzorg is het vele malen makkelijker om het goede te kopiëren van wat je binnen eerdere relaties en ervaringen hebt geleerd, in plaats van alleen maar te weten hoe het niet moet en wat je niet wilt. 

Mijn ervaring is dat er binnen Dimence Groep, zorg voor wordt gedragen dat je gewoon het eerste kan doen