Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
"Een dag binnen Opbrengstverantwoording"
Merel
Senior Medewerker Zorgadministratie
Foto Merel

Ben jij een ervaren professional, heb jij volop kennis van en ervaring met control op zorgadministratieve processen én heb jij al enkele jaren werkervaring als leidinggevende?

Voor de dienst Control, Financiën en Informatievoorziening (CF&I) van de Dimence Groep in Deventer zijn we op zoek naar een gedreven Afdelingshoofd Opbrengstverantwoording. Nieuwsgierig hoe werken binnen Opbrengstverantwoording eruit ziet? 

Jouw agenda

  • 08:30 - 09:00: Start je dag met een verse kop koffie op kantoor of vanuit huis en neem de tijd om je e-mails en agenda door te nemen. Vandaag heb je een overleg met een zorgverzekeraar over Horizontaal Toezicht, een methode waarmee we gezamenlijk op basis van vertrouwen efficiënter én effectiever toezicht op de rechtmatigheid van de zorguitgaven willen realiseren. Dit overleg voer je samen met een collega van zorgcontrol, dit team is onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het control framework.
  • 09:00 - 12:30: Je ontmoet je collega bij het kantoor van de zorgverzekeraar. Samen met de vaste contactpersoon wordt de voortgang besproken en kijken jullie hoe de knelpunten worden aangepakt. Na het overleg rij je door naar kantoor.  
  • 12:30 - 13:00: Lunchpauze! Neem de tijd om een wandeling op ons Brinkgreven terrein te maken of om bij te praten met collega's. Misschien heb je ook een informele lunchafspraak met een collega van een andere afdeling om ideeën uit te wisselen.
  • 13:00 – 16:00: De middag is gevuld met interne overleggen met medewerkers die zich bezighouden met de andere financieringsstromen. Zo bespreek je samen met een collega hoe de uitzonderingen in de Jeugdwet kunnen worden opgevangen binnen de administratieve organisatie en heb je een overleg over het digitaliseren van de plaatsingsbesluiten in de Forensische Zorg. 
  • 16:00 - 16:30: Personeelsbeleid en teambuilding! Neem de tijd om met je team in gesprek te gaan over hun ontwikkelingen, uitdagingen en successen. Luister naar hun feedback en ideeën om de werksfeer te verbeteren. Dit is het moment om te investeren in de groei en tevredenheid van je team.
  • 16:30 - 17:00: Voldaan sluit je de dag af. Verder voorbereiden op de volgende dag, wat staat er op de planning?

Dit is geen doorsnee baan! Als Afdelingshoofd Opbrengstverantwoording ben je samen met de afdeling de spil voor de financiële sturing op de opbrengstprocessen. Elke dag is anders en je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie.